CO2 fri

Kør til din feriedestination fremfor at flyve

Går du og overvejer, om du og familien skal tage flyet eller køre selv, når I skal på ferie? Med mindre I skal til den anden side af jordkloden, er der mange fordele ved at køre selv.

I sparer alt besværet med check ind og check ud ved lufthavnen, og I kan få jeres trofaste hund med i bilen. Som elbilsejer er der endnu flere fordele ved at køre selv. Så sparer du nemlig miljøet for den forurenende CO2, som både opstår i benzinbiler og flyvemaskinen.

Med en elbil kan du køre helt CO2 frit på ferie. Så kan du og familien holde ferie med god klimasamvittighed.

Tag hunden med

Når du kører til feriedestinationen, har du den fordel, at du kan tage din hund med. Det er mere besværligt at tage den trofaste følgesvend med på flyrejsen. Her skal du have særlig transport, som både er dyr for dig og stressende for hunden. Når hunden er med i bilen lider den ingen overlast, da den er sammen med familien.

Dog kan det være en god idé at have noget stimulerende legetøj med til hunden. På den lange køretur kan den let blive frustreret, hvis den ikke har nogle aktiviteter. Du kan med fordel købe noget aktiveringslegetøj til hunden, inden I drager afsted på ferie. Du kan eventuelt købe en lille aktivitetskugle, som afgiver godbidder. Så er din hund beskæftiget på hele turen.

Så tag din hund med i elbilen, for hvem har sagt, at I skal undvære familiens kæledyr på ferien?

Ferie

Du sparer besværet og er CO2 neutral

Når du vælger elbilen fremfor at køre, sparer du alt besværet med hensyn til check ind og check ud i lufthavnen. Dette er en proces, som ellers godt kan tage et par timer. Du slipper for at skulle igennem security-check, som også er en besværlig proces.

Når du kører til feriedestinationen skal du blot sætte dig ind i bilen og køre afsted. Du slipper for at inddele væsker i små poser og stå i lange køer ved lufthavnen.

Derudover er der et klimavenligt aspekt ved at tage elbilen frem for flyvemaskinen. I disse tider bliver vi mere og mere opmærksomme på vores klimaskadelige opførsel. Nogle mennesker har endda sagt nej tak til at flyve. Flysektoren er nemlig noget af det mest forurenende på vores planet.

Derfor kan du faktisk gøre en forskel ved at springe en flyvetur over. Så bidrager du nemlig ikke økonomisk til denne sektor. Denne lille forskel kan føles som en dråbe i havet, men ethvert klimavenligt valg kan hjælpe kloden i den rette retning.